Musik & Motorik

En interaktiv koncert med fokus på to af de vigtigste stimuli, musik og motorik. Tag øvelserne med hjem - til resten af livet.

Profil


Vi præsenterer en interaktiv koncert, der kombinerer to vigtige stimulanser for børns udvikling, nemlig musik og motorik. I workshoppen vil børnene lære nyskrevne sange og samtidig lære de motoriske øvelser, som er skræddersyet til sangene. Sigurd vil i børnevenlige vendinger fortælle, hvorfor motorik er så vigtigt, ligesom Anders og Luise vil formidle, hvad det er, musik gør ved os som mennesker. Dette er en workshop med børn og ikke for børn, så der er en høj grad af deltagelseskultur repræsenteret.

Skolekoncerter

Musik & Motorik tager udgangspunkt i et vigtigt budskab, nemlig: Vi vil gøre musik og motorik til en del af skolebørnenes hverdag. 5 minutter af timens start, opvarmning i idræt, bevægelse i frikvartererne. Vi arbejder med nogle værktøjer, som både børn og voksne efterfølgende kan bruge til fordel for både indlæringsevne og trivsel i det hele taget.

Turné 2015/16

Musik & Motorik har været på besøg i Svendborgs børnehaver - 29 i alt. Det har været en uforglemmelig og livsbekræftende tur. Takket være et tilskud fra Svendborg Kommune og hjælp fra Den Nye børnehjælpsdag fik vi arrangeret turnéen

Musik & Motorik turné 2015/16

Et sammenklip af nogle af de mange gode oplevelser

Copyright @ All Rights Reserved